Voorbespreking uitvaart

Voorbespreking uitvaart

Steeds vaker komt een voorbespreking voor een uitvaart voor. Het doel is om een stukje rust te brengen, duidelijkheid te creëren, maar dan wel op een ontspannen en begrijpelijke manier. En soms wordt dat gewoon in een telefoongesprek al aangekaart. Lees maar:

De telefoon gaat….”Judith Ettema, Amette Uitvaartzorg” is mijn respons. “Goedemorgen met *** , ik heb laatst van u een tas ontvangen met informatie en daarom bel ik even…Mijn moeder leeft nog hoor! ” kwam er snel achteraan. “Maar nu ik bij haar ben, hebben we toch even gesproken over bepaalde zaken en lijkt het ons eigenlijk wel verstandig om ons te laten informeren over wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een uitvaart.” “Dat kan uiteraard,” antwoordde ik.Voorbespreking uitvaart Wensenboekje Amette Uitvaartzorg

Het gesprek verliep verder luchtig en de afspraak is gemaakt. En ja dit is geheel vrijblijvend, geen kosten, wel meer duidelijkheid.
“Oja, voor ik het vergeet””, zegt de dochter, “kunnen we het wel wat luchtig houden? We staan tenslotte nog niet aan haar graf.” Een lach klonk door de telefoon en zo ook bij mij. “Beloofd hoor”, zei ik, “zo zit ik sowieso al in elkaar, we maken er geen dooie boel van.” “Perfect!, zo wil ze het graag. Tot ziens Judith.”
En zo begint je weekend met een glimlach…

Heeft u naar aanleiding van het artikel vragen?

Neem dan contact met ons op.

Bron: Amette Uitvaartzorg – Afscheid nemen is maatwerk.®

 

Bel nu!
Route