Doe een polischeck

Polis verzekering uitvaart AmetteDoe een polischeck

Een overlijden is altijd een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. Iemand die je liefhad moet je loslaten en niets kan dat gemis verzachten. Als dan ook nog eens blijkt dat het afscheid duurder uitvalt dan de verzekering uitkeert dan is dat geen goed uitgangspunt voor de verwerking van het geheel.

Ik hoor heel vaak na een plechtigheid dat aanwezigen tegen elkaar zeggen: “Wij moeten eigenlijk ook eens kijken of we wel goed verzekerd zijn.” Maar uiteindelijk schuift men dat voornemen steeds voor zich uit.

Leven krijgt een prijslabel

Een leven is niet uit te drukken in geld wat mij betreft. Zeker als het gaat om het leven van een dierbare. Dat leven en al die momenten uit dat leven, die na het overlijden herinnering geworden zijn, hebben slechts gevoelswaarde en kunnen niet meer aangeschaft worden.
En of we het nu willen of niet; door de kosten die gepaard gaan met het afscheid nemen, krijgt dat leven toch ook een soort prijskaartje, maar….daar kun je je voor verzekeren. En laten we wel zijn: dát is een verzekering die zeker weten geclaimd gaat worden!

Ondergeschikt, maar o zo belangrijk.

Je inboedelverzekering, rechtsbijstand of autoverzekering wordt regelmatig gecheckt en verhoogd en zul je hopelijk nooit hoeven claimen. Maar die voor je leven…..of eigenlijk je afscheid…waarom besteed je daar eigenlijk niet diezelfde aandacht aan? Het zijn je nabestaanden die uiteindelijk met die kosten te maken krijgen.
En het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe je leven is, sta eens even stil bij de laatste uitvaart waar je bij was en vraag je af: hoe zou mijn afscheid er uit (kunnen) zien en kan die wel betaald worden? Kunnen mijn nabestaanden zonder geldzorgen verder of laat ik ze achter met financiële problemen?

Als men al verzekerd is voor de uitvaart, wordt het zelden tussendoor aangepast aan de eisen van de tijd, de prijsverhogingen in de markt of zelfs naar de (soms extra of bijzondere) invulling van het afscheid. Moet het klein en simpel, of wil je gewoon een feest met hapjes en drankjes?

Service hoeft geen geld te kosten.

Niet alles heeft wat mij betreft een prijslabel. Ik biedt graag service die verder gaat dan alleen het regelen van een uitvaart. Het regelen van een goede verzekering vooraf is minstens zo belangrijk. Wij werken nauw samen met ervaren verzekeringsdeskundigen, waardoor we je altijd van de meest actuele informatie en adviezen kunnen voorzien.

Als extra service willen we de komende periode met enige regelmaat ruime inlooptijden houden voor een polischeck of voor verzekeringsvragen op onze locatie. Met behulp van ervaren informateurs kan iedereen die een levensverzekeringspolis heeft, doorspreken of deze nog volstaat volgens de huidige maatstaven en wat de mogelijkheden zijn voor aanvullende polissen. Ongeacht de oorspronkelijke verzekeringsmaatschappij!

Dit is geheel kosteloos en het eerste spreekuur wordt gehouden op

donderdag 18 oktober 2018 van 10.00 tot 15.00 uur.

Ik zie jullie graag. Deel dit met je vrienden en familieleden. Zij staan hier waarschijnlijk ook niet altijd bij stil.

Heeft u wel vragen omtrent úw levensverzekering, maar u bent niet in de gelegenheid om langs te komen?
Dan kunt u altijd een afspraak maken voor een thuisbezoek via 0229-22 00 24 of 06-13 66 96 13.
Uiteraard is dit ook een gratis service. Mailen kan ook: judith@amette-uitvaartzorg.nl

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen? Neem dan contact met ons op.

Bron: Amette Uitvaartzorg – Afscheid nemen is maatwerk.®

Bel nu!
Route