Nieuws nieuwsberichten Amette Uitvaartzorg

Nieuwsberichten

Via Facebook en deze website proberen wij u op de hoogte te houden van de laatste nieuwsberichten van en over Amette Uitvaartzorg en speciale uitvaartgerelateerde producten en gebeurtenissen.

This message is only visible to admins.
Backup cache in use.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.

Meegaan met de tijd, betekent ook inspelen op de behoefte van diverse doelgroepen of wensen. KlikJeUItvaart is een initiatief die hier een bijdrage in kan leveren.

Afscheid nemen is maatwerk, ook op deze manier.
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Amette Uitvaartzorg

Rouwstuk èn rouwboeket op elkaar afgestemd in mooie herfsttinten ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Amette Uitvaartzorg

Een modelboot van de overledene die symbolisch een bootstuk voortsleept. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Amette Uitvaartzorg

Ik moet het toch even kwijt:

Hoe kan het dat een vervoersbedrijf die al jaren een vaste, minder valide klant heeft, geen uitzonderingen kan maken in de planning om de zoon (met zijn moeder als begeleider) in een aparte rit te brengen naar het afscheid van zijn vader?
Hoe moeilijk kan men doen als het gaat om, in dit geval, een afstand van 7 kilometer af te leggen van het woonhuis naar het crematorium in een rouwstoetformatie?
Dit vervoersbedrijf weigert achter de rouwauto aan te rijden, terwijl we gewoon met elkaar van het thuisadres vertrekken. Ze willen de zoon en vrouw van de overledene alleen rechtstreeks naar de afscheidslocatie brengen. En ik moet ook nog eens extra bellen om te vragen hoe laat de chauffeur er exact zal zijn. Familie in de stress, zoon in de stress.....en ik bid tot onze lieve heer, dat dit geen roet in het eten zal gooien van wat al een verdrietige dag is.
Het vervoersbedrijf in dit verhaal wil namelijk geen uitzonderingen maken en combineert deze rit met andere passagiers, maar.....wel met aankomstgarantie! En dat wil zeggen dat de nabestaanden WEL op de afgesproken tijd zullen worden afgezet bij het crematorium ( mits de chauffeur daadwerkelijk op tijd voor komt rijden...)
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Amette Uitvaartzorg

Deze bloemstukken zijn in overleg met de nabestaanden tot stand gekomen en bedacht. Mede dankzij een goede en zeer creatieve samenwerking met CK bloemen en Bloemisterij Groen Deze prachtstukken zijn vaak ook weer na de plechtigheid meegegaan naar huis met de nabestaanden.. ... See MoreSee Less

View on Facebook
Bel nu!
Route