Nieuws nieuwsberichten Amette Uitvaartzorg

Nieuwsberichten

Via Facebook en deze website proberen wij u op de hoogte te houden van de laatste nieuwsberichten van en over Amette Uitvaartzorg en speciale uitvaartgerelateerde producten en gebeurtenissen.

KERSTACTIE
Na de enorme belangstelling voor de weggeefactie voor vaderdag, willen we het jaar ook besluiten met een gift.
Dit keer geven we een assieraad, in de vorm van een dubbele hart (goud/ zilverkleurig) incl. collier van 50 cm, weg. Het vullen van de hanger met de as van een dierbare overledene is inbegrepen. Dit kan uiteraard voor of na de feestdagen, in overleg.
De actie sluit op 17 december a.s. om 23.59 uur

Wat moet je doen? ga naar www.amette-uitvaartzorg.nl
en gebruik de speciale actiecode UITSLUITEND in het mailformulier op de site of in een PRIVË BERICHT (messenger) op deze pagina. Zet de code NIET openbaar in de reacties hieronder! Alleen onder de goede reacties wordt het assieraad verloot.

Als je het antwoord via het formulier op de site verstuurd, krijg je meteen een terugkoppeling of dit goed is gegaan. De winnaar krijgt via deze Facebookpagina of het opgegeven mailadres een persoonlijk bericht. Het opgegeven mailadres wordt alleen gebruikt om contact te maken met de winnaar of winnares. Na de actie worden alle deelnemende mailadressen verwijderd en niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Delen van dit bericht is uiteraard toegestaan.
... See MoreSee Less

View on Facebook
Open chat
1
Hallo, hoe kunnen we je van dienst zijn?
Powered by
Bel nu!
Route