Kerstactie 2020: samen

Het woord samen krijgt een sterkere betekenis nu veel zaken in het afgelopen jaar juist zo uit elkaar zijn gehaald. Samen zijn met verjaardagen, familiegebeurtenissen en feestdagen is niet meer zo vanzelfsprekend. In het afgelopen jaar heb ik door mijn werk, in de praktijk kunnen zien wat dit doet met mensen. Juist omdat ze niet op DIE manier afscheid konden nemen zoals ze dat normaal gesproken samen zouden doen. De pijn die niet alleen het gemis achterlaat, maar ook van de keuzes die gemaakt (moesten) worden, laat littekens achter. Ik kan niets veranderen, dat toverstokje bezit ik niet, maar het heeft me er wel toe gezet om dit jaar te besluiten met het weggeven van een cadeau die het woord SAMEN een blijvende invulling kan geven.

Ik verloot, net als vorig jaar, een assieraad, compleet met collier. In dit assierraad kunnen twee mensen worden samengebracht die ook ooit samen waren. Op het sieraad staan twee gravures: Together Forever en op de tweekleurige ringen In loving memory. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze verloting is, net als vorig jaar, dat men er wel enige moeite voor moet doen.

Men kan meedoen tot maandag 21 december tot 23.59 uur. De winnaar zal op 22 december bekend worden gemaakt en er kan dan eventueel direct een afspraak worden gemaakt om het assierraad op te halen en eventueel te laten vullen.

Wat moet je doen?

Vul hieronder het formulier in met de speciale actiecode: TF20.
Je kunt ook deelnemen via de Facebookpagina van Amette Uitvaartzorg.

Alleen onder de goede reacties wordt het assieraad verloot. Als je het antwoord via dit formulier verstuurd, krijg je meteen een terugkoppeling of dit goed is gegaan. De winnaar krijgt persoonlijk een berichtje via de facebookpagina of het opgegeven e-mailadres. De gegevens hebben we nodig om de winnaar te kunnen bereiken en zullen in het kader van de privacywetgeving na de loting worden vernietigd. Uw gegevens zullen alleen en uitsluitend worden gebruikt voor deze actie en niet voor mailingen of andere commerciële activiteiten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Samen Assierraad ashanger Amette uitvaart
Bel nu!
Route