Informatie aanvragen over een uitvaart

Informatie aanvragen over een uitvaart wordt steeds meer gedaan nu de dood bespreekbaarder wordt. Ook de mogelijkheden bij een afscheid worden uitgebreider. Veel mensen maken dan ook sneller hun wensen kenbaar bij hun naasten of zetten een wensenlijstje op papier. Waarschijnlijk is het testament of een codicil hiervan het meest bekende voorbeeld.

Uitvaartwensenboekje

Het gebeurt nog vaak genoeg dat de nabestaanden eigenlijk niet echt overtuigd zijn van hun keuze voor de invulling van het afscheid voor hun overleden dierbare. Hield pap nu van klassieke muziek, of was het toch de harmonie? Mam was toch verzot op kokosmakronen? Nee joh!, we kregen toch altijd een roze koek als we langskwamen?

Kortom; op het moment dat de vraag komt hoe de invulling moet zijn per onderdeel, blijkt het antwoord vaak wel lastig. Het merendeel van de nabestaanden is vaak geblokkeerd in zijn/haar herinnering. Het is dan ook aan te raden om je persoonlijke wensen kenbaar maken. Amette Uitvaartzorg heeft hiervoor een Uitvaartwensenboekje ontwikkeld. Zo kun je in dit boekje aantekeningen maken, zodat de nabestaanden op de hoogte zijn van jouw specifieke (laatste) wensen. Het boekje kan in de polismap bewaard worden. Tijdens het regelgesprek kan het dan voor hen als leidraad dienen in het maken van keuzes en het nemen van beslissingen. Tenslotte is afscheid nemen al zwaar genoeg.

Natuurlijk is uw keuze nooit definitief. Wilt u gedurende uw leven iets wijzigen? U kunt dit gewoon noteren in het uitvaartwensenboekje!

Verzekeringen

Ondanks dat veel mensen een verzekering hebben voor de uitvaart, is het niet altijd bekend wat nu de actuele waarde daarvan is. Daarnaast is  bij de zogeheten Naturaverzekeringen vaak niet duidelijk wat er nu werkelijk wordt gedekt door de verzekering. En wat moet er nog worden  bijbetaald?

Polischeck

Wilt u meer duidelijkheid over uw situatie? Laat het ons weten. Samen met u bekijken we de verzekeringen en brengen wij helder in beeld wat uw wensen zijn. Als uw wensen en de uitvaartverzekering niet op elkaar aansluiten dan kunnen wij u helpen.

 

Via het onderstaande formulier kunt u informatie aanvragen.

  Hieronder kunt u aangeven welke informatie u wenst te ontvangen:

  Ik wil graag een Uitvaartwensenboekje ontvangen

  Ik wil graag een persoonlijk gesprek willen over mijn uitvaartwensen

  Ik heb een uitvaartverzekering en heb hier vragen over

  Ik wil graag een uitvaartverzekering afsluiten maar ik heb hier hulp bij nodig

  (meerdere optie zijn mogelijk)

  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Statement


  Uitvaartwensenboekje - Amette Uitvaartzorg - Afscheid nemen is maatwerk.®
  Bel nu!
  Route