Een uitvaart regelen

Eén aanspreekpunt gedurende de afscheidsperiode.
Om een uitvaart goed te kunnen regelen heeft een uitvaartleid(st)er een aantal kwaliteiten nodig. Naast het kunnen organiseren van de dag van de uitvaart is het ook belangrijk dat laatste verzorging van uw dierbare goed gebeurd. Maar wat te denken van de tekst op de rouwkaart. Deze moet natuurlijk foutloos en in correct Nederlands worden geschreven. Het takenpakket van de uitvaartleid(st)er is heel breed. Amette Uitvaartzorg werkt daarom met een team van eigen mensen én heeft contact met derden die wij kunnen inschakelen voor specialistische vragen. Voor u is maar één ding van belang; één aanspreekpunt gedurende de afscheidsperiode.

Hoe werkt Amette Uitvaartzorg?
Zodra de arts heeft geconstateerd dat uw dierbare is overleden belt u met ons op één van de volgende telefoonnummers

0229 22 00 24  of  0299 20 00 13

Tijdens dit eerste contactmoment zal de uitvaartleid(st)er met u een aantal (direct noodzakelijke) vragen stellen en vervolgens met u een afspraak maken voor het regelgesprek.

In het regelgesprek komen alle zaken aan de orde die te maken hebben met de uitvaart. Om dit gesprek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen zullen de meeste gesprekken tussen 09:00 uur en 20:00 plaatsvinden. Tijdens deze periode is (meestal) iedereen redelijk fit om een dergelijk gesprek bij te wonen, ’s avonds laat en ’s nachts meestal niet. Wilt u weten wat er besproken wordt? Neem dan contact met ons op of bekijk de checklist.

Checklist uitvaart regelen regeling AMETTE UITVAART

Actiepunten Amette Uitvaart regelen regeling onderdelen

Bel nu!
Route