Over Amette Uitvaartzorg

Amette Uitvaartzorg is een samenwerking met uitvaartleid(st)ers die worden ingezet om nabestaanden te begeleiden bij het afscheid van hun overleden dierbare. Deze uitvaartleid(st)ers hebben, naast een theoretische opleiding, ruime ervaring in het vak en kennis van de producten. Amette Uitvaartzorg is niet verbonden aan een verzekeringsmaatschappij of uitvaartorganisatie. Wij staan voor iedereen klaar, ongeacht het type verzekering of levensovertuiging. Maak kennis met onze uitvaartleidster Judith.

De uitvaartleiders van Amette Uitvaartzorg zijn bekend in de regio en werken volgens het Keurmerk Uitvaartzorg. Er wordt op transparante wijze gewerkt en dat voorkomt dat u na het afscheid voor verrassingen komt te staan. Wij realiseren ons ten zeerste dat ieder mens anders is, maar ook iedere wens en zelfs het budget. Afscheid nemen kan maar één keer en daarom is het regelen van een afscheid Maatwerk. Onze quote ‘Afscheid nemen is maatwerk’© ziet u dan ook terug in onze advertenties.

Door deze samenwerking en de gelijke werkwijze, kunnen onze uitvaartleiders continuïteit bieden en is er altijd iemand beschikbaar. Hij begeleidt de nabestaanden van het begin tot het einde en blijft uw aanspreekpunt. Dit zorgt voor een vertrouwd beeld en het voorkomt dat details verloren kunnen gaan bij het afscheid. Het doel van onze dienstverlening is om zorg uit handen te nemen en het afscheid volgens uw wensen of die van uw overleden dierbare uit te voeren.

Na het afscheid verlenen wij ook vrijblijvend nazorg op allerlei gebied. Amette uitvaartzorg beschikt over een groot netwerk van specialisten die, indien nodig, ingeschakeld kunnen worden. Wij werken met mensen die net als ons hun vak verstaan en ook een transparante, heldere werkwijze hebben. Denk hierbij aan administratieve ondersteuning,  het ontruimen van een woning, of psychische bijstand. Wij gaan óók hier voor maatwerk en stemmen de hulp af met u of uw naasten.

Bel nu!
Route