Afscheidslocaties / uitvaartcentra’s

Op de pagina afscheidslocaties / uitvaartcentra’s vindt u een aantal locaties in deze regio, waar een uitvaartplechtigheid kan worden gehouden. Deze locaties zijn professioneel ingericht voor een afscheidsplechtigheid en worden redelijk vaak geboekt, omdat men er vaak al bekend mee is. Naast deze standaard afscheidslocaties stellen steeds meer restaurants, café’s, zalencentra’s en zelfs clubhuizen hun ruimtes ter beschikking. Afscheid nemen kan praktisch overal, zelfs in uw eigen achtertuin.

De mogelijkheden worden uitgebreider en uiteraard is maatwerk mogelijk. Maatwerk is beslist niet altijd duurder ten opzichte van de bekende afscheidslocaties. Het hangt meer af van de creativiteit van uw uitvaartleid(st)er af om uw wensen te realiseren.

Heeft u de wens om op een bijzondere locatie een uitvaartplechtigheid te houden? Kaart dit dan gewoon aan in het regelgesprek met uw uitvaartleid(st)er. Hij/ zij kan u adviseren ten aanzien van de mogelijkheden op het gebied van catering, geluid en andere zaken die hiervoor moeten worden geregeld. Het vereist vaak alleen wat meer organisatie dan het reserveren van een kant-en-klaar ingerichte ruimte. Daarnaast kunt er van uitgaan dat u het verschil in kosten binnen 24 uur weet. Zeker wanneer u een uitvaartleider in de arm heeft genomen met het Keurmerk voor Uitvaartzorg.

 

[google_map_easy id=”3″]

Amette Uitvaartzorg - Afscheid nemen is maatwerk.® plechtigheid uitvaartplechtheid afscheidslocatie
Bel nu!
Route