Informatie na het afscheid

Onze ervaring is dat veel nabestaanden informatie na het afscheid van hun dierbare wensen. Naast het regelen en begeleiden van een afscheid is het verzorgen van nazorg één van de vele facetten van ons werk. Na het afscheid komt een periode waarin veel geregeld moet worden en het gemis een realiteit wordt. Ook dan is uw uitvaartleid(st)er de contactpersoon die u vragen mag en kunt stellen over allerlei zaken die u tegen komt. Hij of zij zal zelf ook (telefonisch) contact met u zoeken in de weken na de uitvaart. Indien gewenst volgt er een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Er wordt dan samen teruggekeken op het afscheid en de afronding hiervan.

Tevens inventariseren we samen met u of er nog behoefte bestaat aan bepaalde hulp. Bijvoorbeeld op administratief, emotioneel of zelfs juridisch gebied met betrekking tot testament of erfenis.

Mocht u behoefte hebben aan dergelijke hulp, in welke vorm dan ook, dan kunt u dit aangeven in dit gesprek. Onze uitvaartleid(st)er zal proberen u hiervoor met mensen of bedrijven in contact te brengen. Amette Uitvaartzorg werkt met mensen die ruime ervaring hebben en hun vak verstaan. Alles afgestemd op uw persoonlijke hulpvraag en uw wensen. Via de onderstaande knop gaat u naar een pagina waar u bedrijven en instellingen vindt waar wij regelmatig zaken mee doen. Zij onderscheiden zich in de markt en worden door ons als betrouwbaar en vakbekwaam bestempeld.

Omdat het voor niemand standaard is om afscheid te nemen of te herdenken, zeggen wij dan ook:

 “Afscheid nemen is maatwerk” 

Bel nu!
Route